SET ALATA 112 KOM HOGERT HT1R432

ŠIFRA:HT1R432
EAN:5902801016578
16,830.00 RSD
PDV JE URAČUNAT U CENU
NA LAGERU
BESPLATNA POŠTARINA
0
112 DELOVA.webp
PRIHVAT..webp
OKRETNI MEHANIZAM RAČNE S 72 ZUBA.webp
SISTEM  ASS DRIVE.webp
LEGIRANI ČELIK CRON-VANADIJUM.webp
MEHANIZAM RAČNE OD LEGIRANOG ČELIKA.webp

112 DELOVA.webp
PRIHVAT..webp
OKRETNI MEHANIZAM RAČNE S 72 ZUBA.webp
SISTEM  ASS DRIVE.webp
LEGIRANI ČELIK CRON-VANADIJUM.webp
MEHANIZAM RAČNE OD LEGIRANOG ČELIKA.webp

Spremno za isporuku
  • Veleprodaja Subotica4 SET
Spremno za preuzimanje
  • Himtex.Co Shop 1 Hajdukovo1 SET
  • Himtex.Co Shop 2 Mali Iđoš1 SET

SET ALATA 112 KOM  - idealan izbor za profesionalce i entuzijaste. Ovaj set uključuje različite vrste nasadnih ključeva, bitova i ključeva, obezbeđujući vam sve potrebne alate za bilo koji projekat ili popravku.Set alata je napravljen od visokokvalitetnog legiranog čelika CrV, što mu pruža izuzetnu otpornost na deformacije i garantuje dugotrajnost. Posebno je dizajniran za upotrebu u teškim uslovima, sa ratchet mehanizmom (sa 72 zuba) izrađenim od legiranog čelika CrMo. Svi alati su praktično upakovani u ojačanu futrolu sa metalnim bravama i šarkama, što omogućava lako skladištenje i transport.

Ovaj set obuhvata raznovrsne tipove i veličine nasadnih ključeva, uključujući standardne i duge nasadne ključeve(gedore), kao i Tork nasadne ključeve. Takođe su uključeni različiti bitovi i adapteri, kao i fleksibilni produžetak. Tu su i držač odvijača, T-tip ručka, račna sa 72 zuba, i set šestougaonih ključeva. Konačno, uključeni su i ključevi za svećice, kao i univerzalni spoj i produžeci.

Bilo da ste profesionalac koji traži pouzdan set alata za svakodnevnu upotrebu, ili entuzijasta koji želi kvalitetan set za kućne projekte, ovaj set alata sa 112 delova je idealan izbor za vas.

Morate biti ulogovani kako biste ocenili ovaj proizvod.

Prosečna ocena ovog proizvoda je: 0.00.

SETOVI ALATA
delivery-icon

Besplatna dostava

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 2.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

return-icon

Povratak u roku od 14 dana

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

working-time-icon

Radno vreme

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

Slika proizvoda
×
×
Slika tabele velicina

Koristimo kolačiće da bi vam pružili najbolje moguće iskustvo na našoj web stranici i stvorili ciljano oglašavanje.

Prihvatite samo potrebne kolačiće.Pročitajte više o našoj upotrebi kolačića.