SET ALATA 222 KOM HOGERT HT1R444

ŠIFRA:HT1R444
EAN:5902801028137
26,990.00 RSD
PDV JE URAČUNAT U CENU
NA LAGERU
BESPLATNA POŠTARINA
0
OKRETNI MEHANIZAM RAČNE S 72 ZUBA.webp
SISTEM  ASS DRIVE.webp
LEGIRANI ČELIK CRON-VANADIJUM.webp
MEHANIZAM RAČNE OD LEGIRANOG ČELIKA.webp

OKRETNI MEHANIZAM RAČNE S 72 ZUBA.webp
SISTEM  ASS DRIVE.webp
LEGIRANI ČELIK CRON-VANADIJUM.webp
MEHANIZAM RAČNE OD LEGIRANOG ČELIKA.webp

Spremno za isporuku
  • Veleprodaja Subotica11 SET
Spremno za preuzimanje
  • Himtex.Co Shop 2 Mali Iđoš1 SET
  • Himtex.Co Shop 3 Subotica1 SET

SET ALATA 222 KOM kompletan set gedora pruža sve što vam je potrebno za rad sa gedorama 1/4", 3/8" i 1/2", bitovima, odvijačima i dodacima.
Izrađeni od visokokvalitetnog legiranog čelika od CrV-a, svi delovi ovog seta su izdržljivi i otporni na deformacije i drobljenje. Zahvaljujući mehanizmu sa 72 zuba, izrađenom od legiranog čelika CrMo, možete biti sigurni u izdržljivost i radnu preciznost ovih alata.

Set je upakovan u dvobojan kofer sa metalnom stezaljkom i šarkama, što osigurava njihovu sigurnost i lakoću transporta. Sve komponente su organizovane na jasan i praktičan način, što olakšava pronalaženje potrebnih alata.
Set se sastoji od brojnih bitova odvijača, gedora, produžetaka, ključeva, ratchet mehanizama i drugih komponenti. Bez obzira da li ste profesionalac ili hobi majstor, ovaj set alata će vam pružiti sve što vam je potrebno za rad.

Utičnice, bitovi i dodaci ovog seta su izuzetno otporni na deformacije, pružajući vam pouzdanost i izdržljivost koja je potrebna za teške poslove. Bez obzira na to da li ste profesionalac koji traži alate za svakodnevnu upotrebu ili entuzijasta koji traži alate za povremene projekte, ovaj set će zadovoljiti vaše potrebe.
Obezbedite sebi kvalitetan i kompletan set alata koji će trajati godinama. Ovaj set alata od 222 komada će vam pružiti sve što vam je potrebno za uspešno izvršenje svakog posla.


Morate biti ulogovani kako biste ocenili ovaj proizvod.

Prosečna ocena ovog proizvoda je: 0.00.

SETOVI ALATA
delivery-icon

Besplatna dostava

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 2.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

return-icon

Povratak u roku od 14 dana

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

working-time-icon

Radno vreme

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

Slika proizvoda
×
×
Slika tabele velicina

Koristimo kolačiće da bi vam pružili najbolje moguće iskustvo na našoj web stranici i stvorili ciljano oglašavanje.

Prihvatite samo potrebne kolačiće.Pročitajte više o našoj upotrebi kolačića.